Confidențialitatea datelor

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI & PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Completarea formularului de inscriere de pe site se considera consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice. ASMIN FASHION CREATIVE SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de inscriere. 
Conform cerintelor Regulamentului General Privind Protecţia Datelor (GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ASMIN FASHION CREATIVE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori.

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea www.adromcollection.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

Scopurile in care ASMIN FASHION CREATIVE SRL poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt asociate comercializarii serviciilor si produselor, cum ar fi:

– evidenta calitatii de „membru” a utilizatorilor www.adromcollection.ro
– procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor www.adromcollection.ro
– oferirea de alte produse si/sau servicii catre dumneavoastra
– facturare;
– solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizatori;
– realizarea de studii de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor www.adromcollection.ro
– contactarea utilizatorilor (prin posta, e-mail, fax, mesaje text, telefon, whatsapp) in legatura cu alte oferte de produse si servicii apartinand ASMIN FASHION CREATIVE SRL in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru utilizatori (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa de a nu fi contactat in acest sens)
– inregistrarea informatiilor dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor sau alte programe similare.

DREPTURILE UTILIZATORILOR:

a. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, datele furnizate (optiune disponibila in contul de client)
b. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;
c. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre ASMIN FASHION CREATIVE SRL.
In situatia in care utilizatorul solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul www.adromcollection.ro va fi automat restrictionat, deoarece aceasta nu poate functiona fara prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul www.adromcollection.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentative de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
www.adromcollection.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte persoane sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

OPTIUNEA DE DEZABONARE

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la www.adromcollection.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail.
Dezabonarea de la newsletter se face online, trimitand solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de contact, accesibil pe site.

LIMITAREA RASPUNDERII

ASMIN FASHION CREATIVE SRL nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor www.adromcollection.ro;
– acces neautorizat la datele utilizatorului;
– declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor www.adromcollection.ro;
– achizitia de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzactii sau mesaje primite si incepute
prin/de pe www.adromcollection.ro.