Cum comand

 

1.      Comanda

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.adromcollection.ro, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta. 

Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii. 

Odată primită comanda dumneavoastră, urmează să fiţi contactat telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

2.      Produsele

Produsele comercializate de SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL sunt producţie proprie, fabricate în România și Turcia şi, în momentul livrării, sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL poate publica pe site informaţii despre bunuri şi/sau servicii şi/sau promoţii practicate de către aceasta.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferenţe de culoare, aspect), nuanţa culorii produsului pe care îl vizionaţi are mare legătură cu specificaţiile tehnice ale monitorului pe care este afişat.

POLITICA DE PREȚURI

Prețurile afișate pe www.adromcollection.ro sunt în lei și includ TVA. Prețurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. Pentru comenzile plasate şi confirmate, prețurile vor fi cele din momentul realizării comenzii.

3.      Modalități de plată

Modalităţile prin care se pot achita produsele sunt:

Ramburs – pentru comenzi ce nu depăşesc valoarea de 5000 lei inclusiv TVA plata se poate face în numerar la primirea coletului.

Transfer bancar – Pentru orice comandă şi pentru comenzile cu valoare de peste 5000 lei inclusiv TVA, se va transfera anticipat contravaloarea facturii proforme emise în baza comenzii clientului, prin ordin de plată sau depunere numerar într-unul din conturile noastre, NUMAI după confirmarea comenzii cu un operator:

RO26RNCB0087154816930001 LEI, deschis la banca BCR sucursala Pantelimon, pe numele SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL CIF 37752142;

Comenzile vor fi expediate după ce banii sunt viraţi în cont sau după ce scanaţi dovada de plată şi ne-o trimiteţi pe e-mail (contact@adromcollection.ro).

De asemenea, la prima comandă plasată ca și persoană fizică, este necesară plata integral în avans, prin transfer bancar.