Întrebări frecvente

 

CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

CÂT COSTĂ LIVRAREA PRODUSELOR?

Taxa de transport este de 20 lei, iar aceasta poate să crească în cazul kilometrilor suplimentari. Dacă transportul va depăși suma de 20 lei, veți fi contactat în cel mai scurt timp.

Comandă de minimum 1500 lei și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!

ÎN CÂT TIMP ÎMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

Produsele vor fi livrate în termen de maxim 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE?

Da, se pot returna produsele comandate conform capitolului „6. Retur şi garanţie” din Termeni si condiţii, dar doar la persoanele fizice și doar în cazul unui defect, în termen de MAXIMUM 3 zile lucrătoare.

ÎN CÂT TIMP ÎMI PRIMESC BANII ÎNAPOI?

Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR şi se va realiza în termen de maxim 7 zile lucrătoare de la data primirii produselor înapoiate de client către SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL.

POT ANULA O COMANDĂ?

Da, puteţi anula o comandă, dar numai înainte de confirmarea telefonică a comenzii. Anularea comenzii se face de către client telefonic, în intervalul de lucru luni-sâmbătă, orele 08:00-16:00. Odată ce produsele au fost predate curierului, comanda nu mai poate fi anulată sub nicio formă.