Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Dacă ați ales metodă de plată "Online prin card bancar" este necesar  completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagină securizată a procesatorului de plăți.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub siglaVisa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigurăîn primul rând nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocatăla nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visași MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plățisistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în ratela una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

1. Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai ușor -ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți  plătești în RATE fără dobânda

Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici (http://www.starbt.ro/star-forțe/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere și plățile online devin mai simple ca oricând: rate fără dobândă - perioada de grație de până la 56 de zile și comision zero la toate cumpărăturile - plăți sigure pe internet.

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea naționalăfixă sau mobilă 

 *8028 Apelabil din orice retea naționalăfixă sau mobilă 
 0264.594.337 Apelabil din orice rețea , inclusiv internațional

2. Prin card de credit emis de BCR:

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR și beneficiezi de oferta standard de 6 rate fără dobândă!

Cine poate plăti în rateSunt înscriși automat şi gratuit toţi clienţii care dețin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

•             BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

•             BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa

•             MasterCard GOLD EUR

•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardulîn procesul de comandă selectați opțiunea de plată "Online prin card bancar", introduceți datele cardului dvs. BCR și numărul de rate doritPlățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATĂ de la BCR? 

•             Aplică acum pe www.bcr.ro sau

•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” și vei fi contactat de către un operator bancar sau

•             Apelează gratuit, non-stop, din orice rețea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături!

  

 3. Prin card de credit emis de BRD Finance

 Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viață direct din confortul casei tale, cu doar un click : 

 -        alegi produsele dorite 

 -        alegi opțiunea de plată potrivită nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță : 

 a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

 b)     plată în rate cu 0% dobândăalegând durată de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plată, precum și exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro

4. Prin card de credit emis de Alpha Bank

Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold și Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată in rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comercianții afiliați acestui serviciu.

 • Confortabil - Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plății;

  Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobânda de 0%;
 • Flexibil - Poți alege plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card;
 • Accesibil - Eșți liber să folosești oricând plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ti se potrivește cel mai bine;
 • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit.

 5. Prin card de credit emis de Piraeus Bank

Anul acesta se poartă cumpărăturile fără griji!

Dacă ești posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poți solicita plata în rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Plătesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa și participante la acest program sunt:

 • Visa Exact
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

  Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să:
 • Alegi opțiunea de plată "Online prin card bancar”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numărul de rate dorit.

Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplică acum pentru un card de cumpărături Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contactează-ne la 0800.801.802!

Înregistrare

Toate câmpurile sunt obligatorii.