Termeni și condiții

1. Dispoziții Generale

Acest site (www.adromcollection.ro) este operat de către SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL, societate comercială legal înfiinţată conform legilor române, cu sediul în București, Meșter Manole nr. 6, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/9173/2017, CIF RO37752142. Pentru a folosi site-ul în deplină siguranţă vă recomandăm citirea cu atenţie a prezenţilor termeni şi a condiţiilor.

Utilizând acest site vă exprimaţi acordul deplin cu privire la conţinutul acestor „Termeni şi Condiţii”, fără nici o altă rezervă. Dacă nu sunteţi de acord cu unul din punctele descrise, nu puteţi utiliza acest site în nici un fel. Bifând căsuţa având menţiunea "de acord" vă exprimaţi consimţământul deplin cu privire la acceptarea prezenţilor „Termeni şi Condiţii”, respectiv faptul că aţi analizat şi asumat toate clauzele prezentului contract. Ne rezervăm dreptul de a face modificări asupra acestor date fără notificări prealabile.

Prezentul document definește orice contract în baza căruia SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator (denumit în continuare "Clientul"), iar Clientul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv acele contracte care au ca drept obiect atât produse cât şi servicii.

Legea care guvernează prezentul contract este cea a statului român.

Ne asumăm dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum şi orice modificare a site-ului, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens. Societatea SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL nu va putea fi trasă la răspundere pentru erorile apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc.

2. Produsele

Produsele comercializate de SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL sunt producţie proprie, fabricate în România și în Turcia şi, în momentul livrarii, sunt însoţite de factura fiscală, conform legislaţiei în vigoare. SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL poate publica pe Site informaţii despre bunuri şi/sau servicii şi/sau promoţii practicate de către aceasta.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferenţe de culoare, aspect), culoarea produsului pe care îl vizionaţi pe site poate să aibă nuanţe diferite în funcţie de specificaţiile tehnice ale monitorului pe care este vizualizat.

În general, produsele noastre sunt ambalate într-un set ce conţine între 3 și 10 măsuri. Dimensiunile aferente fiecărei măsuri se regăsesc în tabelul de mărimi afişat pe site la fiecare produs în parte. Dimensiunile sunt exprimate în centimetri, ele pot varia în funcţie de elasticitatea materialului.

POLITICA DE PREȚURI

Preţurile afişate pe www.adromcollection.ro sunt în lei şi includ TVA. Preţurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. Pentru comenzile plasate şi confirmate, preţurile vor fi cele din momentul realizării comenzii. Plata produselor se poate face ramburs la curier (pentru comenzile a căror valoare nu depăşeşte 5000 lei inclusiv TVA) sau puteţi opta pentru transfer bancar în urma emiterii facturii proforme.

Orice decizie referitoare la prețul de revânzare este 100% la dispoziția retailer-ului.

3. Comanda

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.adromcollection.ro, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta.

Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la dată plasării comenzii.

Odată primită comandă dumneavoastră, urmează să fiţi contactaţi telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

Dacă s-a refuzat primirea unui colet, SC DONA TEXTILE IMPEX SRL solicită plata în avans prin transfer bancar a comenzilor viitoare + taxa de transport de 20 lei pentru coletul refuzat și returnat.

4. Modalități de plată

Modalităţile prin care se pot achita produsele sunt:

- Ramburs – pentru comenzi ce nu depășesc valoarea de 5000 lei inclusiv TVA plata se poate face în numerar la primirea coletului.

- Transfer bancar – Pentru orice comandă şi pentru comenzile cu valoare de peste 5000 lei inclusiv TVA, se va transfera anticipat contravaloarea facturii proforme emise în baza comenzii clientului, prin ordin de plată sau depunere numerar în contul nostru:

- RO26RNCB0087154816930001, ÎN LEI, deschis la banca BCR, sucursala Pantelimon pe numele SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL CIF RO37752142;

- RO26RNCB0087154816930002, ÎN EURO, deschis la banca BCR, sucursala Pantelimon pe numele SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL CIF RO37752142;

Comenzile vor fi expediate după ce banii sunt viraţi în contul nostru, scanaţi dovada de plata şi ne-o trimiteţi pe e-mail (contact@adromcollection.ro).

De asemenea, la prima comandă plasată ca și persoană fizică, este necesară plata integral în avans, prin transfer bancar.

5. Livrarea

Livrarea coletului are loc în 24-48 ore lucrătoare prin curierat rapid în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noştri.

Orice comandă poate fi rezervată maximum 3 zile lucrătoare, cu excepția produselor la reducere cu termen limitat (exemplu: Happy Hour, Black Friday, etc). Dacă coletul nu se trimite în 3 zile lucrătoare, comanda se va anula automat. 

Respectarea cerinţelor suplimentare se va face în funcţie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs nu mai există pe stoc ne rezervăm dreptul de a nu onora comanda.

De asemenea, se poate efectua o comandă cu solicitarea scrisă din partea clientului ca aceasta să fie ridicată personal de la punctul nostru de lucru din Str. Drumul Gării nr. 5, bl. 1, parter, sat Fundeni, com. Dobroești, jud Ilfov. În acest caz va trebui să menţionaţi în scris „ridicare din magazin” şi să specificaţi data de ridicare a produselor dumneavoastră la rubrica "alte informatii" înaintea finalizării comenzii. O comandă poate fi reţinută în magazinul nostru timp de maximum 3 zile calendaristice în cazul în care aceasta urmează a fi achitată de către client numerar la ridicarea din magazin. Dacă comanda este achitată de client prin tranfer bancar în baza facturii proforme emise de SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL, aceasta poate fi ridicată din magazinul nostru în termen de 10 zile calendaristice.

6. Retur și garanție

Conform legii în vigoare, PFA-urile și persoanele juridice NU beneficiază de dreptul de retur, decât în cazul produselor cu defect sau în cazul unei greșeli produse de SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL.

În schimb, oferim posibilitatea clienţilor noştri care sunt persoane fizice de a returna produsele achiziţionate, doar în cazul în care există un argument concret, just şi real în privinţa efectuării returului, acţiune ce va trebui anunţată printr-o notificare scrisă în prealabil, semnată şi datată de către beneficiarul real al produselor conform documentelor de achiziţie şi trimisă prin e-mail la contact@adromcollection.ro sau prin poştă la adresa punctului de lucru din Str. Drumul Gării nr. 5, bl. 1, parter, sat Fundeni, com. Dobroești, jud Ilfov.

După ce vom recepţiona notificarea dumneavoastră, veţi fi contactat telefonic în cel mai scurt timp în vederea stabilirii tuturor detaliilor necesare. Vă asigurăm de tot profesionalismul angajaţilor SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL în soluţionarea oricăror aspecte prezentate de dumneavoastră.

Termenul de returnare a oricăror produse achiziţionate prin www.adromcollection.ro este de 3 zile lucrătoare de la data la care s-a primit coletul, doar în caz de defect și doar persoanele fizice pot beneficia de dreptul de retur, conform legislației în vigoare. Returnarea produselor se face numai după ce aţi fost contactat telefonic de către unul din angajaţii SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL, ca urmare a notificării scrise trimise în prealabil de dumneavoastră. NU SE ACCEPTĂ RETURNAREA PRODUSELOR A CĂROR VALOARE TOTALĂ ESTE MAI MARE DE 1000 LEI INCLUSIV TVA!

Produsele care se returnează trebuie sa îndeplinească următoarele CONDIȚII:

- Produsele trebuie să fie în ambalajul original complet în care au fost livrate de noi;

- Produsele trebuie însoţite de etichetele de identificare intacte; nu se acceptă produsele cu etichete deteriorate, modificate sau care lipsesc;

- Seturile de produse trebuie să fie complete, cu toate măsurile care au fost livrate.

- Nu se acceptă produse deteriorate (rupte în urma probatului de către client, murdare), produsele purtate, spălate, şifonate sau care miros a parfum etc.;

- Atunci când produsul este compus din mai multe piese nu se acceptă ca numai o parte dintre acestea să fie returnate, setul trebuie să fie complet;

- Produsul să nu fi suferit deteriorări în timpul transportului de retur datorită reambalării necorespunzătoare.

Va rugăm să păstraţi factura care însoţeşte livrarea pentru cazul reclamaţiilor ulterioare. Acest certificat de garanţie vă acordă toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003). În cazul unei reclamaţii, SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL poate înlocui produsul, dacă acesta este disponibil pe stoc.

Taxa de curier aferentă returului o achitaţi dumneavoastră şi puteţi alege orice metodă de livrare doriţi. Adresa pentru retur este: SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL Str. Drumul Gării nr. 5, bl. 1, parter, sat Fundeni, com. Dobroești, jud Ilfov.

În cuprinsul notificării scrise este necesar să menţionaţi dacă doriţi înlocuirea cu alte produse sau returnarea banilor. În cazul în care optaţi pentru returnarea banilor, aceştia vor fi înapoiaţi prin transfer bancar în maxim 7 zile lucrătoare de la data primirii coletului, în baza unei facturi de retur a produselor, factură pe care o vom transmite electronic către dumneavoastră. Pentru acest lucru SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL va solicita codul dumneavoastră IBAN, alcătuit din 24 de caractere, şi numele deţinătorului care trebuie să fie cel declarat în factura de achiziţie iniţială a produselor. Suma constă doar în contravaloarea produselor returnate, nu şi a taxei de transport. În cazul în care alegeţi înlocuirea produselor, cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de către dumneavoastră.

SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL deţine o echipă întreagă care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveţi garanţia că articolele comandate de pe www.adromcollection.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepţie, SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL îşi asumă răspunderea şi va înlocui produsele cu altele identice, în limita stocului disponibil, suportând costurile de transport (tur, retur). SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL nu acceptă colete cu ramburs.

7. Confidențialitatea datelor

Respectăm confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale referitoare la magazinele noastre şi brandul ADROM COLLECTION.

S.C. SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL nu încurajează spam-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin poştă pe adresa societăţii noastre.

8. Informatiile oferite prin intermediul site-ului & protectia datelor cu caracter personal
Completarea formularului de inscriere de pe site se considera consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice. SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de inscriere.
Conform cerintelor Regulamentului General Privind Protecţia Datelor (GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori.

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea www.adromcollection.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

Scopurile in care SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt asociate comercializarii serviciilor si produselor, cum ar fi:

- evidenta calitatii de „membru” a utilizatorilor www.adromcollection.ro
- procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor www.adromcollection.ro
- oferirea de alte produse si/sau servicii catre dumneavoastra
- facturare;
- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizatori;
- realizarea de studii de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor www.adromcollection.ro
- contactarea utilizatorilor (prin posta, e-mail, fax, mesaje text, telefon, whatsapp) in legatura cu alte oferte de produse si servicii apartinand SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru utilizatori (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa de a nu fi contactat in acest sens)
- inregistrarea informatiilor dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor sau alte programe similare.

Drepturile utilizatorilor:

a. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, datele furnizate (optiune disponibila in contul de client)
b. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;
c. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL.
In situatia in care utilizatorul solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul www.adromcollection.ro va fi automat restrictionat, deoarece aceasta nu poate functiona fara prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul www.adromcollection.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentative de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
www.adromcollection.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte personae sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

9. Optiunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la www.adromcollection.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail.
Dezabonarea de la newsletter se face online, trimitand solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de contact, accesibil pe site.

10. Limitarea raspunderii

SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor www.adromcollection.ro;
– acces neautorizat la datele utilizatorului;
– declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor www.adromcollection.ro;
– achizitia de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzactii sau mesaje primite si incepute
prin/de pe www.adromcollection.ro.

11. Alte prevederi

În descrierea produselor, SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii, etc.) care pot să nu fie incluse în preţul produselor respective.

DREPTURI DE AUTOR

Conţinutul site-ului www.adromcollection.ro este proprietatea SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL a oricăror elemente aflate pe site se pedepseşte conform legilor în vigoare. Datele personale ale cumpărătorilor vor putea fi transmise autorităţilor în drept în urma unei solicitări în conformitate cu legile în vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzacţiilor comerciale sau orice alte verificări justificate în baza legii.