Livrare și retur

 

Transport în maximum 24h 

Comandă de minimum 1500 lei și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!

* la comenzile din România

* toate promoțiile cu transport gratuit sunt valabile doar pentru transportul pe teritoriul României

 

Produsele noastre vor fi livrate în 24 ore lucrătoare prin curierat RAPID în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noștri.

Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

Este necesar să înţelegeți câteva noțiuni referitoare la politica de transport a colaboratorilor noștri, exemplificând mai jos posibile situații:

- Pentru comenzile plasate de LUNI până VINERI până în orele 12:00, acestea vor fi procesate şi trimise în aceeaşi zi (în limita stocului), iar clientul le va primi A DOUA ZI, la adresa solicitată, în orice locaţie din ROMÂNIA.

- Dacă comanda este plasată VINERI după orele 12:00, aceasta va fi procesată SÂMBĂTĂ, urmând ca produsele să ajungă la client LUNI.

- Dacă comanda este plasată în WEEKEND (sâmbătă după ora 12:00 și/sau duminică), aceasta va fi procesată LUNI, urmând ca produsele să ajungă la client MARȚI.

- Pentru comenzile plasate de LUNI până VINERI după orele 12:00, produsele comandate vor fi predate curierului A DOUA ZI, cu livrare către client în 24 de ore lucrătoare de la data preluării de către curier a coletului dumneavoastră.

1.      Modalități de livrare

Livrarea coletului are loc în 24/48 ore lucrătoare prin curierat rapid în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noştri (FAN Courier sau DPD).

În cazul în care clienţii optează pentru ore sau zile preferenţiale aceştia sunt rugaţi să menţioneze la rubrica "alte informații" înaintea finalizării comenzii. Respectarea cerinţelor suplimentare se va face în funcţie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs nu mai există pe stoc ne rezervăm dreptul de a nu onora comanda.

De asemenea, se poate efectua o comandă cu solicitarea scrisă din partea clientului ca aceasta să fie ridicată personal de la punctul nostru de lucru din  Str. Drumul Gării nr. 5, bl. 1, parter, sat Fundeni, com. Dobroești, jud Ilfov. În acest caz va trebui să menţionaţi în scris „ridicare din magazin” şi să specificaţi data de ridicare a produselor dumneavoastră la rubrica  "alte informatii" înaintea finalizării comenzii.

O comandă poate fi reţinută în magazinul nostru timp de maximum 3 zile calendaristice în cazul în care aceasta urmează a fi achitată de către client numerar la ridicarea din magazin. Dacă comanda este achitată de client prin tranfer bancar în baza facturii proforme emise de SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL, aceasta poate fi ridicată din magazinul nostru în termen de 10 zile calendaristice.

Orice comandă poate fi rezervată maximum 3 zile lucrătoare. Dacă coletul nu se trimite în 3 zile lucrătoare, comanda se va anula automat. 

2.      Politica de returnare a produselor

Conform legii în vigoare, PFA-urile și persoanele juridice NU beneficiază de dreptul de retur, decât în cazul produselor cu defect sau în cazul unei greșeli produse de SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL.

În schimb, oferim posibilitatea clienţilor noştri care sunt persoane fizice de a returna produsele achiziţionate, doar în cazul în care există un argument concret, just şi real în privinţa efectuării returului, acţiune ce va trebui anunţată printr-o notificare scrisă în prealabil, semnată şi datată de către beneficiarul real al produselor conform documentelor de achiziţie şi trimisă prin e-mail la contact@adromcollection.ro sau prin poştă la adresa punctului de lucru din Str. Drumul Gării nr. 5, bl. 1, parter, sat Fundeni, com. Dobroești, jud Ilfov.

După ce vom recepţiona notificarea dumneavoastră, veţi fi contactat telefonic în cel mai scurt timp în vederea stabilirii tuturor detaliilor necesare. Vă asigurăm de tot profesionalismul angajaţilor SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL în soluţionarea oricăror aspecte prezentate de dumneavoastră.

Termenul de returnare a oricăror produse achiziţionate prin www.adromcollection.ro este de 3 zile lucrătoare de la data la care s-a primit coletul, doar în caz de defect și doar persoanele fizice pot beneficia de dreptul de retur, conform legislației în vigoare. Returnarea produselor se face numai după ce aţi fost contactat telefonic de către unul din angajaţii SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL, ca urmare a notificării scrise trimise în prealabil de dumneavoastră. NU SE ACCEPTĂ RETURNAREA PRODUSELOR A CĂROR VALOARE TOTALĂ ESTE MAI MARE DE 1000 LEI INCLUSIV TVA!

Returnarea produselor se face numai după ce aţi fost contactat telefonic de către unul din angajaţii DONNA TEXTILE IMPEX SRL, ca urmare a notificării scrise trimise în prealabil de dumneavoastră și doar prin intermediul colaboratorilor noştri (FAN Courier sau DPD).

IMPORTANT: Dacă ați refuzat un colet primit în urma unei comenzi plasate pe www.adromcollection.ro, este necesar ca la următoarea comandă să achitați taxa de tur și retur pe care am suportat-o noi (40 lei, dar poate depăși dacă taxa de livrare inițială a fost mai mare de 20 lei) și să achitați prin transfer bancar. În caz contrar, următoarele dvs. comenzi NU vor mai fi onorate.

De asemenea, la prima comandă plasată ca și persoană fizică, este necesară plata integral în avans, prin transfer bancar.

Produsele care se returnează trebuie sa îndeplinească următoarele CONDIȚII:

- Produsele trebuie să fie în ambalajul original complet în care au fost livrate de noi;

- Produsele trebuie însoţite de etichetele de identificare intacte; nu se acceptă produsele cu etichete deteriorate, modificate sau care lipsesc;

- Seturile de produse trebuie să fie complete, cu toate măsurile care au fost livrate.

- Nu se acceptă produse deteriorate (rupte în urma probatului de către client, murdare), produsele purtate, spălate, şifonate sau care miros a parfum etc.;

- Atunci când produsul este compus din mai multe piese nu se acceptă ca numai o parte dintre acestea să fie returnate, setul trebuie să fie complet;

- Produsul să nu fi suferit deteriorări în timpul transportului de retur datorită reambalării necorespunzătoare.

Va rugăm să păstraţi factura care însoţeşte livrarea pentru cazul reclamaţiilor ulterioare. Acest certificat de garanţie vă acordă toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003). În cazul unei reclamaţii, SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL poate înlocui produsul, dacă acesta este disponibil pe stoc.

Taxa de curier aferentă returului o achitaţi dumneavoastră şi puteţi alege orice metodă de livrare doriţi. Adresa pentru retur este: SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL Str. Drumul Gării nr. 5, bl. 1, parter, sat Fundeni, com. Dobroești, jud Ilfov.

În cuprinsul notificării scrise este necesar să menţionaţi dacă doriţi înlocuirea cu alte produse sau returnarea banilor. În cazul în care optaţi pentru returnarea banilor, aceştia vor fi înapoiaţi prin transfer bancar în maxim 7 zile lucrătoare de la data primirii coletului, în baza unei facturi de retur a produselor, factură pe care o vom transmite electronic către dumneavoastră. Pentru acest lucru SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL va solicita codul dumneavoastră IBAN, alcătuit din 24 de caractere, şi numele deţinătorului care trebuie să fie cel declarat în factura de achiziţie iniţială a produselor. Suma constă doar în contravaloarea produselor returnate, nu şi a taxei de transport. În cazul în care alegeţi înlocuirea produselor, cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de către dumneavoastră. 

DONNA TEXTILE IMPEX SRL deţine o echipa întreagă care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveţi garanţia că articolele comandate de pe www.adromcollection.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepţie, DONNA TEXTILE IMPEX SRL îşi asumă răspunderea şi va înlocui produsele cu altele identice, în limita stocului disponibil, suportând costurile de transport (tur, retur). DONNA TEXTILE IMPEX SRL nu acceptă colete cu ramburs.

Dacă s-a refuzat primirea unui colet, SC DONA TEXTILE IMPEX SRL solicită plata în avans prin transfer bancar a comenzilor viitoare + taxa de transport de 20 lei pentru coletul refuzat și returnat.