Livrare și retur

Transport în maximum 24h *

Comandă de minimum 5000 lei și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT! **

  * la comenzile livrate pe teritoriul României conform condițiilor de livrare ale curierului

** toate promoțiile cu transport gratuit sunt valabile doar pentru comenzile livrate pe teritoriul României

 1.      Modalități de livrare

Produsele noastre vor fi livrate în 24 ore lucrătoare prin curierat RAPID în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noștri.

Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care ASMIN FASHION CREATIVE SRL are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

Se percep DOAR 19 lei TAXĂ DE TRANSPORT standard pentru orice comandă.

Este necesar să înţelegeți câteva noțiuni referitoare la politica de transport a colaboratorilor noștri, exemplificând mai jos posibile situații:

  •   Pentru comenzile plasate de LUNI până VINERI până în orele 15:00, acestea vor fi procesate şi trimise în aceeaşi zi (în limita stocului), iar clientul le va primi A DOUA ZI, la adresa solicitată, în orice locaţie din ROMÂNIA.
  •   Dacă comanda este plasată VINERI după orele 15:00, aceasta va fi procesată LUNI, urmând ca produsele să ajungă la client MARȚI.
  •   Dacă comanda este plasată în WEEK-END aceasta va fi procesată LUNI, urmând ca produsele să ajungă la client MARȚI.
  •   Pentru comenzile plasate de LUNI până VINERI după orele 15:00, produsele comandate vor fi predate curierului A DOUA ZI, cu livrare către client în 24 de ore lucrătoare de la data preluării de către curier a coletului dumneavoastră.

Livrarea coletului are loc în 24 max 48 ore lucrătoare prin curierat rapid în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noştri (FAN Courier sau DPD).

În cazul în care clienţii optează pentru ore sau zile preferenţiale aceştia sunt rugaţi să menţioneze la rubrica “alte informații” înaintea finalizării comenzii. Respectarea cerinţelor suplimentare se va face în funcţie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat.

De asemenea, se poate efectua o comandă cu solicitarea scrisă din partea clientului ca aceasta să fie ridicată personal de la punctul nostru de lucru din  Str. Drumul Gării nr. 12, Dragonul Roșu Oriental: stand 1, sat Fundeni, com. Dobroești, jud Ilfov. În acest caz va trebui să menţionaţi în scris „ridicare din magazin” şi să specificaţi data de ridicare a produselor dumneavoastră la rubrica  “alte informatii” înaintea finalizării comenzii.

O comandă poate fi reţinută în magazinul nostru timp de maximum 3 zile calendaristice în cazul în care aceasta urmează a fi achitată de către client ulterior plasării comenzii prin orice modalitate de plată acceptată de magazinul nostru sau numerar la ridicarea din magazin. Dacă comanda este achitată de client prin tranfer bancar în baza facturii proforme emise de ASMIN FASHION CREATIVE SRL, aceasta poate fi ridicată din magazinul nostru în termen de 10 zile calendaristice.

Orice comandă poate fi rezervată maximum 3 zile lucrătoare. Dacă coletul nu se expediază în cel mult 3 zile lucrătoare (la cererea dvs) sau nu se efectuează plata aferentă produselor rezervate, comanda se va anula automat.

2.      Politica de returnare a produselor

Conform legii în vigoare, PFA-urile și persoanele juridice NU beneficiază de dreptul de retur, decât în cazul produselor cu defect sau în cazul unei erori produse din vina ASMIN FASHION CREATIVE SRL.

În schimb, oferim posibilitatea clienţilor noştri care sunt persoane fizice de a returna produsele achiziţionate conform legii, printr-o notificare scrisă în prealabil, semnată şi datată de către beneficiarul real al produselor conform documentelor de achiziţie şi trimisă prin e-mail la contact@adromcollection.ro sau.

După ce vom recepţiona notificarea dumneavoastră, veţi fi contactat telefonic în cel mai scurt timp în vederea stabilirii tuturor detaliilor necesare. Vă asigurăm de tot profesionalismul angajaţilor ASMIN FASHION CREATIVE SRL în soluţionarea oricăror aspecte prezentate de dumneavoastră.

Termenul de returnare a oricăror produse achiziţionate prin www.adromcollection.ro este de 3 zile lucrătoare de la data la care s-a primit coletul, doar în caz de defect și doar persoanele fizice pot beneficia de dreptul de retur, conform legislației în vigoare. Produsele care nu corespund cu fotografiile afișate NU se pot returna (acestea sunt doar de prezentare și pot apărea diferențe față de realitate, în funcție de procesul de producție). Returnarea produselor se face numai după ce aţi fost contactat telefonic de către unul din angajaţii ASMIN FASHION CREATIVE SRL, ca urmare a notificării scrise trimise în prealabil de dumneavoastră.

Returnarea produselor se face numai după ce aţi fost contactat telefonic de către unul din angajaţii ASMIN FASHION CREATIVE SRL, ca urmare a notificării scrise trimise în prealabil de dumneavoastră și doar prin intermediul colaboratorilor noştri (FAN Courier sau DPD).

Produsele care se returnează trebuie sa îndeplinească următoarele CONDIȚII:

– Produsele trebuie să fie în ambalajul original complet în care au fost livrate de noi;

– Produsele trebuie însoţite de etichetele de identificare intacte; nu se acceptă produsele cu etichete deteriorate, modificate sau care lipsesc;

– Seturile de produse trebuie să fie complete, cu toate măsurile care au fost livrate.

– Nu se acceptă produse deteriorate (rupte în urma probatului de către client, murdare), produsele purtate, spălate, şifonate sau care miros a parfum etc.;

– Atunci când produsul este compus din mai multe piese nu se acceptă ca numai o parte dintre acestea să fie returnate, setul trebuie să fie complet;

– Produsul să nu fi suferit deteriorări în timpul transportului de retur datorită reambalării necorespunzătoare.

Va rugăm să păstraţi factura care însoţeşte livrarea pentru cazul reclamaţiilor ulterioare. Acest certificat de garanţie vă acordă toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003). În cazul unei reclamaţii, ASMIN FASHION CREATIVE SRL poate înlocui produsul, dacă acesta este disponibil pe stoc.

Taxa de curier aferentă returului o achitaţi dumneavoastră şi puteţi alege orice metodă de livrare doriţi. Adresa pentru retur este: ASMIN FASHION CREATIVE SRL Str. Drumul Gării nr. 12, Dragonul Roșu Oriental: stand 1, sat Fundeni, com. Dobroești, jud Ilfov.

În cuprinsul notificării scrise este necesar să menţionaţi dacă doriţi înlocuirea cu alte produse sau returnarea banilor. În cazul în care optaţi pentru returnarea banilor, aceştia vor fi înapoiaţi prin transfer bancar în maxim 17 zile lucrătoare de la data primirii coletului, în baza unei facturi de retur a produselor, factură pe care o vom transmite electronic către dumneavoastră. Pentru acest lucru ASMIN FASHION CREATIVE SRL va solicita codul dumneavoastră IBAN, alcătuit din 24 de caractere, şi numele deţinătorului care trebuie să fie cel declarat în factura de achiziţie iniţială a produselor. Suma constă doar în contravaloarea produselor returnate, nu şi a taxei de transport. În cazul în care alegeţi înlocuirea produselor, cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de către dumneavoastră. 

ASMIN FASHION CREATIVE SRL deţine o echipa întreagă care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveţi garanţia că articolele comandate de pe www.adromcollection.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepţie, ASMIN FASHION CREATIVE SRL îşi asumă răspunderea şi va înlocui produsele cu altele identice, în limita stocului disponibil, suportând costurile de transport (tur, retur). ASMIN FASHION CREATIVE SRL nu acceptă colete cu ramburs.

NOTĂ: Dacă s-a refuzat primirea unui colet, ASMIN FASHION CREATIVE SRL va solicita plata în avans prin transfer bancar a comenzilor viitoare plasate pe www.adromcollection.ro de către același client.