Termeni și condiții

1. Dispoziții Generale

Acest site (www.adromcollection.ro) este operat de către ASMIN FASHION CREATIVE SRL, societate comercială legal înfiinţată conform legilor române, cu sediul în București, Meșterul Manole nr. 6, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/12682/2018, CIF RO39834745. Pentru a folosi site-ul nostru în deplină siguranţă vă recomandăm citirea cu atenţie a prezenţilor termeni şi a condiţiilor. 

Utilizând acest site vă exprimaţi acordul deplin cu privire la conţinutul acestor „Termeni şi Condiţii”, fără nici o altă rezervă. Dacă nu sunteţi de acord cu unul din punctele descrise, nu puteţi utiliza acest site în nici un fel. Bifând căsuţa având menţiunea “de acord” vă exprimaţi consimţământul deplin cu privire la acceptarea prezenţilor „Termeni şi Condiţii”, respectiv faptul că aţi analizat şi asumat toate clauzele prezentului contract. Ne rezervăm dreptul de a face modificări asupra acestor date fără notificări prealabile.

Prezentul document definește orice contract în baza căruia ASMIN FASHION CREATIVE SRL transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către beneficiar / consumator (denumit în continuare “Clientul“), iar Clientul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv acele contracte care au ca drept obiect atât produse cât şi servicii.

Legea care guvernează prezentul contract este cea a statului român.

Ne asumăm dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum şi orice modificare a site-ului, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens. Societatea ASMIN FASHION CREATIVE SRL nu va putea fi trasă la răspundere pentru erorile apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc.

2. Produsele

Produsele comercializate de ASMIN FASHION CREATIVE SRL sunt fabricate în România și în Turcia în regim de fabrică și sunt disponibile doar în sistem de comercializare en-gross. În momentul livrării, acestea sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. ASMIN FASHION CREATIVE SRL poate publica pe site informaţii despre bunuri şi/sau servicii şi/sau promoţii practicate de către aceasta.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferenţe de culoare, aspect), nuanţa culorii produsului pe care îl vizionaţi are mare legătură cu specificaţiile tehnice ale monitorului pe care este afişat.

În general, produsele noastre sunt ambalate într-un set ce conţine între 3 și 10 măsuri. Dimensiunile aferente fiecărei măsuri se regăsesc în tabelul de mărimi afişat pe site la fiecare produs în parte. Dimensiunile sunt exprimate în centimetri, ele pot varia în funcţie de elasticitatea materialului.

 POLITICA DE FOLOSIRE A FOTOGRAFIILOR

Clientii Adrom pot prelua GRATUIT fotografiile produselor, dar doar pozele aferente produselor comandate si doar dupa ce clientul intra in posesia coletului.

POLITICA DE PREȚURI

Preţurile afişate pe www.adromcollection.ro sunt în lei şi includ TVA. Preţurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. Pentru comenzile plasate şi confirmate, preţurile vor fi cele din momentul realizării comenzii.

Orice decizie referitoare la prețul de revânzare este 100% la dispoziția retailer-ului.

3. Comanda

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.adromcollection.ro, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta. 

Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii. 

Odată primită comanda dumneavoastră, urmează să fiţi contactaţi telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

4. Modalități de plată

Modalităţile prin care se pot achita produsele sunt:

– Ramburs – pentru comenzi ce nu depăşesc valoarea de 5.000 lei inclusiv TVA plata se poate face în numerar la primirea coletului.

– Transfer bancar – Pentru orice comandă şi pentru comenzile cu valoare de peste 5.000 lei inclusiv TVA, se va transfera anticipat contravaloarea facturii proforme emise în baza comenzii clientului, prin ordin de plată sau depunere numerar în contul nostru,NUMAI după confirmarea comenzii cu un operator:

RO90BTRLRONCRT0464406101 RON, deschis la Banca Transilvania pe numele ASMIN FASHION CREATIVE SRL CIF RO39834745 sau RO40BTRLEURCRT0464406101 EURO.

Plata se va face doar după confirmarea comenzii pe WhatsApp

 Comenzile vor fi expediate după ce banii sunt viraţi în cont sau după ce scanaţi dovada de plată şi ne-o trimiteţi pe e-mail (contact@adromcollection.ro) sau WhatsApp (+4) 0720.064.011.

NOTĂ:

Prin intermediul magazinului online www.adromcollection.rone adresăm strict persoanelor juridice.

În cazul comenzilor primite de la PERSOANE FIZICE care se află la PRIMA COMANDĂ pe site-ul nostru, este necesară plata prin transfer bancar (prin ordin de plată / depunere numerar în contul nostru) înaintea trimiterii coletului.

5. Livrarea

Transport în maximum 24h *

Comandă de minimum 5000 lei și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT! **

  * la comenzile livrate pe teritoriul României conform condițiilor de livrare ale curierului

** toate promoțiile cu transport gratuit sunt valabile doar pentru comenzile livrate pe teritoriul României

Produsele noastre vor fi livrate în 24 ore lucrătoare prin curierat RAPID în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noștri.

Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care ASMIN FASHION CREATIVE SRL are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

Se percep DOAR 19 lei TAXĂ DE TRANSPORT standard pentru orice comandă. 

Este necesar să înţelegeți câteva noțiuni referitoare la politica de transport a colaboratorilor noștri, exemplificând mai jos posibile situații:

  •       Pentru comenzile plasate de LUNI până VINERI până în orele 13:00, acestea vor fi procesate şi trimise în aceeaşi zi (în limita stocului), iar clientul le va primi A DOUA ZI, la adresa solicitată, în orice locaţie din ROMÂNIA.
  •       Dacă comanda este plasată VINERI după orele 13:00, aceasta va fi procesată LUNI, urmând ca produsele să ajungă la client MARȚI.
  •       Dacă comanda este plasată în WEEK-END aceasta va fi procesată LUNI, urmând ca produsele să ajungă la client MARȚI.
  •       Pentru comenzile plasate de LUNI până VINERI după orele 13:00, produsele comandate vor fi predate curierului A DOUA ZI, cu livrare către client în 24 de ore lucrătoare de la data preluării de către curier a coletului dumneavoastră.

Livrarea coletului are loc în 24 max 48 ore lucrătoare prin curierat rapid în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noştri (FAN Courier sau DPD).

În cazul în care clienţii optează pentru ore sau zile preferenţiale aceştia sunt rugaţi să menţioneze la rubrica “alte informații” înaintea finalizării comenzii. Respectarea cerinţelor suplimentare se va face în funcţie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat.

De asemenea, se poate efectua o comandă cu solicitarea scrisă din partea clientului ca aceasta să fie ridicată personal de la punctul nostru de lucru din Str. Drumul Gării nr. 12, Dragonul Roșu Oriental: stand 1 sat Fundeni, com. Dobroești, jud Ilfov. În acest caz va trebui să menţionaţi în scris „ridicare din magazin” şi să specificaţi data de ridicare a produselor dumneavoastră la rubrica “alte informatii” înaintea finalizării comenzii.

O comandă poate fi reţinută în magazinul nostru timp de maximum 3 zile calendaristice în cazul în care aceasta urmează a fi achitată de către client ulterior plasării comenzii prin orice modalitate de plată acceptată de magazinul nostru sau numerar la ridicarea din magazin. Dacă comanda este achitată de client prin tranfer bancar în baza facturii proforme emise de ASMIN FASHION CREATIVE SRL, aceasta poate fi ridicată din magazinul nostru în termen de 10 zile calendaristice.

Orice comandă poate fi rezervată maximum 3 zile lucrătoare. Dacă coletul nu se expediază în cel mult 3 zile lucrătoare (la cererea dvs) sau nu se efectuează plata aferentă produselor rezervate, comanda se va anula automat. 

6. Retur și garanție

Conform legii în vigoare, PFA-urile și persoanele juridice NU beneficiază de dreptul de retur, decât în cazul produselor cu defect sau în cazul unei erori produse din vina ASMIN FASHION CREATIVE SRL.

În schimb, oferim posibilitatea clienţilor noştri care sunt persoane fizice de a returna produsele achiziţionate conform legii, printr-o notificare scrisă în prealabil, semnată şi datată de către beneficiarul real al produselor conform documentelor de achiziţie şi trimisă prin e-mail la contact@adromcollection.ro sau.

După ce vom recepţiona notificarea dumneavoastră, veţi fi contactat telefonic în cel mai scurt timp în vederea stabilirii tuturor detaliilor necesare. Vă asigurăm de tot profesionalismul angajaţilor ASMIN FASHION CREATIVE SRL în soluţionarea oricăror aspecte prezentate de dumneavoastră.

Termenul de returnare a oricăror produse achiziţionate prin www.adromcollection.ro este de 3 zile lucrătoare de la data la care s-a primit coletul, doar în caz de defect și doar persoanele fizice pot beneficia de dreptul de retur, conform legislației în vigoare. Returnarea produselor se face numai după ce aţi fost contactat telefonic de către unul din angajaţii ASMIN FASHION CREATIVE SRL, ca urmare a notificării scrise trimise în prealabil de dumneavoastră.

Returnarea produselor se face numai după ce aţi fost contactat telefonic de către unul din angajaţii ASMIN FASHION CREATIVE SRL, ca urmare a notificării scrise trimise în prealabil de dumneavoastră și doar prin intermediul colaboratorilor noştri (FAN Courier sau DPD).

Produsele care se returnează trebuie sa îndeplinească următoarele CONDIȚII:

– Produsele trebuie să fie în ambalajul original complet în care au fost livrate de noi; 

– Produsele trebuie însoţite de etichetele de identificare intacte; nu se acceptă produsele cu etichete deteriorate, modificate sau care lipsesc; 

– Seturile de produse trebuie să fie complete, cu toate măsurile care au fost livrate. 

– Nu se acceptă produse deteriorate (rupte în urma probatului de către client, murdare), produsele purtate, spălate, şifonate sau care miros a parfum etc.; 

– Atunci când produsul este compus din mai multe piese nu se acceptă ca numai o parte dintre acestea să fie returnate, setul trebuie să fie complet; 

– Produsul să nu fi suferit deteriorări în timpul transportului de retur datorită reambalării necorespunzătoare.

Va rugăm să păstraţi factura care însoţeşte livrarea pentru cazul reclamaţiilor ulterioare. Acest certificat de garanţie vă acordă toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003). În cazul unei reclamaţii, ASMIN FASHION CREATIVE SRL poate înlocui produsul, dacă acesta este disponibil pe stoc.

Taxa de curier aferentă returului o achitaţi dumneavoastră şi puteţi alege orice metodă de livrare doriţi. Adresa pentru retur este: ASMIN FASHION CREATIVE SRL Str. Drumul Gării nr. 12, Dragonul Roșu Oriental: stand 1, sat Fundeni, com. Dobroești, jud Ilfov.

În cuprinsul notificării scrise este necesar să menţionaţi dacă doriţi înlocuirea cu alte produse sau returnarea banilor. În cazul în care optaţi pentru returnarea banilor, aceştia vor fi înapoiaţi prin transfer bancar în maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii coletului, în baza unei facturi de retur a produselor, factură pe care o vom transmite electronic către dumneavoastră. Pentru acest lucru ASMIN FASHION CREATIVE SRL va solicita codul dumneavoastră IBAN, alcătuit din 24 de caractere, şi numele deţinătorului care trebuie să fie cel declarat în factura de achiziţie iniţială a produselor. Suma constă doar în contravaloarea produselor returnate, nu şi a taxei de transport. În cazul în care alegeţi înlocuirea produselor, cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de către dumneavoastră. 

ASMIN FASHION CREATIVE SRL deţine o echipa întreagă care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveţi garanţia că articolele comandate de pe www.adromcollection.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepţie, ASMIN FASHION CREATIVE SRL îşi asumă răspunderea şi va înlocui produsele cu altele identice, în limita stocului disponibil, suportând costurile de transport (tur, retur). ASMIN FASHION CREATIVE SRL nu acceptă colete cu ramburs.

NOTĂ: Dacă s-a refuzat primirea unui colet, ASMIN FASHION CREATIVE SRL va solicita plata în avans prin transfer bancar a comenzilor viitoare plasate pe www.adromcollection.ro de către același client.

7. Confidențialitatea datelor

Respectăm confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale referitoare la magazinele noastre şi brandul ADROM COLLECTION. 

S.C. ASMIN FASHION CREATIVE SRL nu încurajează spam-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC ASMIN FASHION CREATIVE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin poştă pe adresa societăţii noastre.

8. Informațiile oferite prin intermediul site-ului & protecția datelor cu caracter personal


Completarea formularului de înscriere de pe site se considera consimțământul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactării si transmiterii de mesaje electronice. ASMIN FASHION CREATIVE SRL nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de către utilizatori prin intermediul formularului de înscriere. 
Conform cerințelor Regulamentului General Privind Protecția Datelor (GDPR) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, ASMIN FASHION CREATIVE SRL are obligația de a administra in condiții de siguranța, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori.

De asemenea, va aducem la cunoștința faptul ca utilizatorul poate manifesta oricând dreptul de opoziție, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastră de date. Pentru orice nelămurire in legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea www.adromcollection.ro si la protecția utilizării, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii “Contact” din site.

Scopurile în care ASMIN FASHION CREATIVE SRL poate utiliza aceste informații și persoanele cărora le pot fi oferite sunt asociate comercializării serviciilor și produselor, cum ar fi:

– evidența calității de „membru” a utilizatorilor www.adromcollection.ro

– procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor www.adromcollection.ro

– oferirea de alte produse și/sau servicii către dumneavoastră

– facturare;

– soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către utilizatori;

– realizarea de studii de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor www.adromcollection.ro

– contactarea utilizatorilor (prin poștă, e-mail, fax, mesaje text, telefon, whatsapp) în legătură cu alte oferte de produse și servicii aparținând ASMIN FASHION CREATIVE SRL în legătură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru utilizatori (în afară de cazul în care ați făcut o cerere scrisă de a nu fi contactat în acest sens)

– înregistrarea informațiilor dumneavoastră în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le aveți în legătură cu programele de recompensare a clienților sau alte programe similare.

Drepturile utilizatorilor:

a. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, datele furnizate (opțiune disponibilă în contul de client)

b. să solicite încetarea prelucrării datelor sale personale;

c. să solicite încetarea expedierii de mesaje promoționale.

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, dată și trimite, prin e-mail sau în scris, către ASMIN FASHION CREATIVE SRL.

În situația în care utilizatorul solicită încetarea prelucrării datelor cu caracter personal, accesul la o parte din conținutul www.adromcollection.ro va fi automat restricționat, deoarece aceasta nu poate funcționa fără prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul www.adromcollection.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează aceasta, va fi considerată o tentative de fraudare a site-ului și va conduce la cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

www.adromcollection.ro nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi către terțe personae sau către site-uri partenere, este furnizată doar că ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

9. Opțiunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu mai doresc să primească un newsletter de la www.adromcollection.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare conținut in e-mail.
Dezabonarea de la newsletter se face online, trimițând solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de contact, accesibil pe site.

10. Limitarea răspunderii

ASMIN FASHION CREATIVE SRL nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor www.adromcollection.ro;
– acces neautorizat la datele utilizatorului;
– declarații/acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor www.adromcollection.ro;
– achiziția de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzacții sau mesaje primite si începute prin/de pe www.adromcollection.ro.

11. Alte prevederi

În descrierea produselor, ASMIN FASHION CREATIVE SRL îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii, etc.) care pot să nu fie incluse în preţul produselor respective.

DREPTURI DE AUTOR

Conţinutul site-ului www.adromcollection.ro este proprietatea ASMIN FASHION CREATIVE SRL şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al ASMIN FASHION CREATIVE SRL a oricăror elemente aflate pe site se pedepseşte conform legilor în vigoare. Datele personale ale cumpărătorilor vor putea fi transmise autorităţilor în drept în urma unei solicitări în conformitate cu legile în vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzacţiilor comerciale sau orice alte verificări justificate în baza legii.

Întrebări frecvente

CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care ASMIN FASHION CREATIVE SRL are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

CÂT COSTĂ LIVRAREA PRODUSELOR?

Taxa de transport este de 19 lei, iar aceasta poate să crească în cazul kilometrilor suplimentari sau a kilogramelor suplimentare. Dacă transportul va depăși suma de 19 lei, veți fi contactat în cel mai scurt timp.

Comandă de minimum 5000 lei și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!*

* toate promoțiile cu transport gratuit sunt valabile doar pentru comenzile livrate pe teritoriul României

ÎN CÂT TIMP ÎMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

Produsele vor fi livrate în termen de maxim 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE?

Da, se pot returna produsele comandate conform capitolului „6. Retur şi garanţie” din Termeni si condiţii,

ÎN CÂT TIMP ÎMI PRIMESC BANII ÎNAPOI?

Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR şi se va realiza în termen de maxim 7 zile lucrătoare de la data primirii produselor înapoiate de client către ASMIN FASHION CREATIVE SRL.

POT ANULA O COMANDĂ?

Da, puteţi anula o comandă, dar numai înainte de confirmarea telefonică a comenzii. Anularea comenzii se face de către client telefonic, în intervalul de lucru luni-vineri, orele 07:00-15:00. Odată ce produsele au fost predate curierului, comanda nu mai poate fi anulată sub nicio formă.