Transport european

Ținem pasul cu voi, acum expediem și la nivel european!

Produsele noastre pot fi livrate în toate țările din Uniunea Europeană, firma ASMIN FASHION CREATIVE SRL fiind înregistrată în Registrul Operatorilor Intracomunitari.

Livrare

Puteți opta pentru livrare prin orice firmă de curierat rapid din București, cu care colaborați. Printre firmele de curierat rapid cu care am expediat la nivel european se enumără: DPD, Atlassib, EuroConstantin, Frații Bârsan ș.a. Costul transportului și termenul de livrare poate varia în funcție de firma de transport aleasă, numărul de kg și distanță.

Plată

Comanda va fi expediată după ce întreaga sumă aferentă facturii va fi virată în contul nostru EURO: RO40BTRLEURCRT0464406101, deschis la Banca Transilvania, pe numele ASMIN FASHION CREATIVE SRL, RO39834745. După efectuarea plății este necesar să ne trimiteți o copie digitală a ordinului de plată. Plata se efectuează numai după ce ați fost contactat de un operator pentru confirmarea comenzii. După primirea acordului dumneavoastră, vom trimite coletul către firma de curierat pentru care ați optat.

Retur

PFA-urile și persoanele juridice, conform legii, nu beneficiază de dreptul de retur. Oferim posibilitatea clienţilor noştri de a returna produsele achiziţionate doar în cazul în care produsele comandate prezintă defect sau dacă vi s-au expediat alte produse decât cele selectate (deși specificațiile produselor sunt clar prevăzute în cadrul comenzii pe care ai plasat-o pe site). În aceste situații, aveți dreptul să returnați produsele fără cheltuieli suplimentare (compania ASMIN FASHION CREATIVE SRL, fiind obligată să suporte cheltuielile de transport).

Returnarea produselor se face numai după ce aţi fost contactat telefonic de către unul din angajaţii ASMIN FASHION CREATIVE SRL, ca urmare a notificării scrise trimise în prealabil de dumneavoastră pe e-mail la adresa contact@adromcollection.ro.

În cazul unui retur, valoarea aferentă produselor returnate va fi rambursată într-un cont bancar furnizat de dumneavoastră. Legea prevede că aveți dreptul să primiți înapoi, în termen de 14 zile calendaristice, suma integrală pe care ați plătit-o pentru achiziționarea produsului, mai puțin valoarea transportului.